Hadsten Inner Wheel Klub

Skip Navigation Links
 

Næste møde
Vi holder møde den 2. tirsdag i hver måned undtagen i juli måned.

Kontakt

Klubbens email
Se mere om os på Facebook
Liste over bestyrelsen 2021/22

Aktiviteter / klub-i-klub
Program for klubmøder 1. halvår 2021-22

Ladywalk
Stafet for Livet

Klub-i-klub 2020
Gåtur i Frijsenborgskoven
Krea-aften
Kalkmaling

 

Årstidskort


Læs mere om årstidskortene her

 Nyheder 

17.09.2021
Klubmøde 14. september
Vi fik nærmest ikke taget billeder til klubmødet tirsdag den 14. september, for vi var så optaget af at lytte til Gitte Solgaards foredrag "Befri mit liv". Det var en barsk beretning om, hvordan Gitte mistede sin mor meget tidligt og derefter blev kæreste med en rockerpræsident og oplevede nogle forfærdelige ting. Vi var vist alle meget påvirkede af hendes historie og fulde af respekt for, hvordan hun er kommet videre i livet og endda har overskud til at tage ud og fortælle om det.
Dorte A. holdt 3 minutter om "tilfældigheder", Charlotte M. holdt mini-ego og Evelyn læste et digt af Johannes Møllehave.03.09.2021
Stafet for Livet 2021
Lørdag den 28. august blev Stafet for Livet i Hadsten skudt i gang med musik af Hinnerup Garden, fightertale v/Steen Elgaard og præsentation af Team Rotary Favrskovs cykelhold, som var på vej til årets tur til Paris.

Programmet for stafetten bød bl.a. på yoga, musik, børneløb, auktion, lysceremoni og midnatsbanko, og som noget nyt i år kunne deltagerne både cykle og gå deres runder for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Hadsten Rotary og Inner Wheel havde et fælleshold med næsten 100 tilmeldte. Deltagerne kom i løbet af dagen og gik nogle runder, og lørdag aften mødtes ca. 40 af os i teltet til en lækker grillmiddag og hyggeligt samvær.

Arrangørerne bag vores hold har gjort en kæmpe indsats, og vi er stolte over at kunne sende kr. 67.000 til Kræftens Bekæmpelse.


 


21.06.2021
Vi er i gang igen!
Ligesom så mange andre foreninger har Hadsten Inner Wheel ikke haft fysiske møder længe, men nu er vores mødeaktivitet heldigvis begyndt igen.
Billedet er fra forårsdistriktsmødet, som blev holdt den 29. maj i Aabybro. Klubben havde også et par repræsentanter med til distriktskædeoverrækkelse den 15. juni, som ligeledes fandt sted i Aabybro.
Derudover har vi holdt generalforsamling den 8. juni, og lørdag den 12. juni kunne vi endelig mødes og fejre klubbens 50-års fødselsdag på Gl. Skovridergård i Silkeborg.

Vi ser frem til at starte det nye Inner Wheel-år til august med gode, sjove og spændende møder.21.08.2020
Klubbens fødselsdag og en jubilar
På vores første møde i det nye Inner Wheel-år fejrede vi både klubbens 50-års fødselsdag og Jytte Gadebergs jubilæum. Jytte var med til at starte klubben og blev hædret for 50 års medlemsskab. Der blev bragt en artikel herom på både Byens Nyt og i Lokalavisen Favrskov.
09.02.2020
Valgaften

Se  flere nyheder
 
 Hadsten Inner Wheel Klub
Hadsten Inner Wheel klub er dansk klub nr. 86 i distrikt 44.
Inner Wheel Danmark er opdelt i 5 distrikter. I distrikt 44 er der 29 klubber.
I Hadsten er vi 31 medlemmer. 

.                                    
                  
               


 
 


 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3.900 klubber.
I Danmark er medlemstallet ca 2.500 medlemmer i 100 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.

Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Læs mere om IW-DK her. 

Privatlivspolitik for IW DK

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Instagram
  YouTube
Opdateret: 28.09.2021
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS